Lange Bedde - Alphen

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type 8 Vrijstaande woningen
Afmeting 440 - 890 m²
Status In ontwikkeling

PLANNING

Aan de Lange Bedde in Alphen ontwikkelt Van der Weegen een plan met 8 projectmatige vrijstaande woningen varierend in grootte tussen de 440 - 890 m². Dit betekent dat er geen losse bouwkavels zullen worden aangeboden. 

Op dit moment zijn we bezig met het bestemmingsplan, naar verwachting zal eind 2021 de procedure gestart worden. 

In de loop van 2021 verwachten wij je meer informatie te kunnen verstrekken over het project. Prijzen zijn op dit moment nog niet beschikbaar maar hier is wel alvast een stedenbouwkundige opzet van de Lange Bedde. Naar verwachting kunnen we ca. medio 2022 in verkoop.

 

 

 

INTERESSE?

Heb je interesse in een van de 8 vrijstaande woningen in Alphen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project. Schrijf je dan middels de groene interesseknop in voor de digitale nieuwsbrief.

Locatie Lange Bedde

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro