Lange Bedde - Alphen

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal 9 koopwoningen
Type Vrijstaande woningen
Perceel 415 - 886 m²
Status In ontwikkeling

Het plan

Aan de Lange Bedde komen aan beide zijden een aantal vrijstaande woningen rondom een erf te liggen. De voordeuren zijn gelegen aan het erf en een eigen inrit biedt plaats aan twee auto's. Daarnaast kun je de berging bij het huis betrekken of verbreden tot aan de erfgrens. Ideaal voor een aan huis gebonden beroep, een riante woonkeuken of een slaapkamer met badkamer op de begane grond.

De grote raampartijen zorgen voor een mooi uitzicht op de tuinen en geven veel natuurlijke lichtinval. In de basis hebben de woningen 4 grote slaapkamers maar deze zijn eenvoudig uit te breiden tot 5 slaapkamers. Op de eerste verdieping is er een tweede toilet, een luxe ruime badkamer en een grote technische ruimte waarin de duurzame installatie wordt opgesteld. Met een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.
 
PLANNING
Het ontwerp van de woningen wordt momenteel verder uitgewerkt, er zijn nog geen plattegronden of prijzen bekend. Naar verwachting zijn begin 2023 de verkoopstukken gereed. Hier word je via de nieuwsbrief als eerste over geïnformeerd.

INTERESSE?

Heb je interesse in een van de 9 vrijstaande woningen in Alphen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project. Schrijf je dan middels de groene interesseknop in voor de digitale nieuwsbrief.

Locatie Lange Bedde

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro