Baarschot-Brouwershof - Bouwkavels

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type Bouwkavels
Status In ontwikkeling

Genieten in het groen

Het Land van de Hilver is een prachtige streek die naast een overvloed aan groen wordt gekenmerkt door Brabantse gezelligheid. Het zacht glooiende landschap dat de gemeente Hilvarenbeek omzoomt, heeft een natuurlijke, rustgevende werking. De frisse buitenlucht en landelijke geluiden geven het gevoel van écht thuiskomen. Uitgestrekte bosgebieden achter Esbeek of bij het Landgoed De Utrecht nodigen uit tot eindeloze wandelingen, die door de afwisseling van de seizoenen nooit vervelen.

ZELF BOUWEN

Als je een bouwkavel koopt, kies je zelf een architect die je huis gaat ontwerpen. Je hebt hierbij veel vrijheid maar het uiteindelijke ontwerp moet wel getoetst worden aan het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. De belangrijkste punten uit deze plannen zijn dan te lezen in de bouwvoorschriften.

Projecten in de omgeving

Interesse?

Op dit moment hebben wij geen bouwkavels in verkoop in het Land van de Hilver. Maar wij verwachten de komende jaren wel meer percelen in verkoop te brengen. Wil je op de hoogte blijven van de eventuele nieuwe percelen binnen dit project? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

Locatie Brouwershof

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro