Den Bogerd- fase 4A

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type 10 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 12 tweekappers
Tussenwoning vanaf € 259.000,- / 105 m² - 124 m²
Hoekwoning vanaf € 277.500,- / 105 m² - 131 m²
Tweekapper vanaf € 389.500,- / 131 m² - 148 m²
Status Verkocht

30 WONINGEN IN FASE 4A

Voor deze fase komen de ontwerpen van de hand van Marquart Architecten B.V. uit Raamsdonksveer. De sfeer van dit plandeel met 30 woningen is wederom aantrekkelijk. 

De situatiekaart laat zien dat Fase 4 in plandeel Singels ligt, het middelste deel van het plangebied, ten noorden van Fase 3. We realiseren er hoek- en rijwoningen en tweekappers. Bekijk de website, of er nog woningen beschikbaar zijn.

DÉ NIEUWE WOONWIJK IN UDENHOUT!

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels.

Dit deelgebied is verkocht maar in Den Bogerd worden circa 380 woningen gerealiseerd waardoor er doorlopend aanbod is. Hoe zien de woningen eruit in de volgende fases en wanneer start de verkoop. Het laatste nieuws over Den Bogerd vind je op deze pagina of schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de interesseknop!

MAKELAARS

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg


(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

Lelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk


(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

Ook binnen dit project!

Locatie Den Bogerd

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro