Den Bogerd- fase 4B

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Prijs vanaf € 505.000,-
Aantal 14 koopwoningen
Type Parkwoningen
GBO vanaf 197 m²
Status Verkocht

14 luxe parkwoningen verkocht!

De parkwoningen zijn verkocht. Maar in Den Bogerd worden circa 380 woningen gerealiseerd waardoor er doorlopend nieuw aanbod is. Fase 6 is in voorbereiding, nadere informatie over de woningen volgt in de loop van het jaar.

Hoe zien de woningen eruit in de volgende fases en wanneer start de verkoop. Het laatste nieuws vind je hier of schrijf je in voor de nieuwsbrief doormiddel van de interesseknop!

DÉ NIEUWE WOONWIJK IN UDENHOUT!

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels.

14 Parkwoningen in fase 4B

Centraal gelegen binnen de groene en ruim opgezette wijk Den Bogerd worden 14 prachtige Parkwoningen gerealiseerd. Uniek gelegen en direct grenzend aan het natuurpark (Populierenpark). De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley, het Roomley park en het aangrenzende groene landschap met diverse wandelpaden en speelweiden. De Parkwoningen komen met hun achtertuinen aan dit park.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen, er is veel aandacht voor de natuur. Dit is terug te zien in de brede profielen van de wegen en de parken. Midden in het plan ligt een natuurpark. Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die hun eigen identiteit hebben.

Twee of drie woonlagen

De 14 woningen zijn afwisselend twee of drie woonlagen hoog. De tweelaagse Parkwoning heeft een woonoppervlakte van ca. 154 m², de drielaagse Parkwoning maar liefst ca. 206 m² en de percelen variëren tussen ca. 335 tot ruim 380 m². De woningen in Den Bogerd zijn duurzaam en krijgen een luchtwarmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen voor het opwerken van groene energie. Wonen aan het groen in een Parkwoning die aan alle woonwensen voldoet.

INDICATIE VERKOOPPRIJZEN
Parkwoning twee woonlagen vanaf € 500.000,- v.o.n.
Parkwoning drie woonlagen vanaf € 625.000,- v.o.n.

Parkwoning drie woonlagen

De architectuur van de luxe drielaagse Parkwoningen wordt gekenmerkt door de grote diversiteit van het gebruik van duurzame materialen: hout, zink en baksteen. Door het combineren van materialen ontstaat een rijk, exclusief beeld.

De drielaagse Parkwoningen krijgen een ruime oprit met ruime berging en een royale tuin waarbij de achtertuin grenst aan de wadi/waterberging en heeft een prachtig
uitzicht over het Park Ter Roomley. De woonkamer en keuken bieden door de grote raampartijen zicht op de tuin waardoor het leven binnen en buiten optimaal met elkaar verweven is.

De Parkwoning voorziet in drie ruime woonlagen die door het platte dak volledig te benutten zijn. Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers en de badkamer gesitueerd.

KENMERKEN DRIELAAGS:
* Inhoud ca. 800 m³
* Woonoppervlakte ca. 205 m²
* Perceeloppervlakte ca. 325-385 m²

Parkwoning twee woonlagen

De tweelaagse Parkwoningen in Den Bogerd zijn tezamen met de drielaagse Parkwoningen een ware lust voor het oog. De architectonische allure is uniek, evenals de ligging aan het Park Ter Roomley. Het gebruik van duurzame en afwisselende materialen geeft een exclusief beeld.

De tweelaagse Parkwoningen hebben een oprit, een ruime berging en liggen allemaal met de achtertuin grenzend aan Park Ter Roomley. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de ruime, compleet ingerichte badkamer gesitueerd. Die aan de voorzijde van de woning ligt.

KENMERKEN TWEELAAGS:
* Inhoud ca. 651 m³
* Woonoppervlakte ca. 163 m²
* Perceeloppervlakte ca. 325-383 m²

Interieur Impressies

Interesse?

Dit deelgebied is verkocht maar in Den Bogerd worden circa 380 woningen gerealiseerd waardoor er doorlopend aanbod is. Hoe zien de woningen eruit in de volgende fases en wanneer start de verkoop. Het laatste nieuws over Den Bogerd vind je op deze pagina of schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de interesseknop!

MAKELAARS

Lelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk


(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg


(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

Ook binnen dit project!

Locatie Den Bogerd

naar boven