Prof. van Buchemlaan - Tilburg

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

KENMERKEN

Aantal 28 huurwoningen
Type Appartementen
GBO 85 m² - 150 m²
Status In ontwikkeling

PLANNING

Aan de Professor van Buchemlaan in Tilburg, op de voormalige locatie van Etenstijd tegen het Leijpark, is de realisatie van 28 nieuwbouw appartementen gestart.

De appartementen bevinden zich in een woongebouw bestaande uit vier bouwlagen, in Engelse landhuisstijl. 

25 appartementen variëren met de oppervlakte tussen de 85 - 100 m². Daarnaast zijn er 3 grotere appartementen (140 m² - 150 m²). Naar verwachting kunnen vanaf eind 2e kwartaal 2023 de eerste huurders hun appartement betrekken.

ONTWERP EN SITUATIE

Zoals je op naaststaande situatietekening kunt zien, zijn de appartementen ondergebracht onder één dak tegen de bestaande bosrand. Het woongebouw is ontworpen als statig landhuis en is duidelijk familie van het reeds gerealiseerde theehuis Zjuu dat als poortgebouw nabij de inrit aan de Prof. van Buchemlaan staat.

Tussen het woongebouw en de bosrand kan geparkeerd worden door de bewoners. De parkeerplaatsen voor bezoekers worden gedeeld met het theehuis Zjuu en liggen wat meer richting de Prof. Van Buchemlaan.

Interesse?

Zie jij jezelf al wonen aan de rand van het prachtige Leijpark? Meld je dan aan als belangstellende. Gebruik hiervoor de groene knop ‘interesse’ bovenaan dit bericht. Jouw gegevens worden dan toegevoegd aan een lijst met belangstellenden. Middels een nieuwsbrief houden wij je daarna op de hoogte. Op het moment dat het project daadwerkelijk in verhuur gaat, hoor jij het zo als een van de eersten en kun jij je aanmelden als kandidaat-huurder.

Locatie

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro