Villa De Leij - Tilburg

Website Villa De Leij

KENMERKEN

Aantal 28 huurwoningen
Type Appartementen
GBO 85 m² - 150 m²
Buitenruimte 8 m² - 28 m²
Status Verhuurd

WONEN AAN HET PARK

Aan de rand van het Leijpark - het op één na grootste stadspark van Tilburg - niet ver van het bruisende stadshart staat Villa De Leij. Het gebouw, gelegen te midden van het groen aan de Prof. Van Buchemlaan, omvat 28 huurappartementen en is ontworpen in Engelse landhuisstijl.

APPARTEMENT HUREN VILLA DE LEIJ

De statige oprijlaan vanaf de Prof. van Buchemlaan borduurt voort op de inrichting van het Leijpark dat is aangelegd in Engelse landschapsstijl, naar ontwerp van tuin- en landschapsarchitect Leonard Springer. Aan de oprijlaan liggen tegen de bosrand parkeerplekken voor bezoekers van Villa De Leij én van de nabijgelegen brunch & borrelbar.   

Het voorterrein met parkeergelegenheid, direct ten noorden van Villa De Leij is exclusief voor de bewoners en afgesloten met een slagboom. Hier liggen ook de individuele (fiets)bergingen en de collectieve containerruimte behorende tot de appartementen.

De appartementen hebben een keuken met inductiekookplaat, koelkast, oven-magnetroncombinatie, vaatwasser en afzuigkap (recirculatie). De badkamer heeft een brede wastafel met onderkast en een inloopdouche. Wanden en plafonds zijn strak gestuct en geschilderd.

APPARTEMENT IN VILLA DE LEIJ HUREN

Alle appartementen zijn verhuurd daardoor is het momenteel niet mogelijk om je in te schrijven. Volg ons op Facebook en word op de hoogte gehouden bij eventuele beschikbare appartementen, dit zal op zijn vroegst pas eind 2024 zijn. Bekijk de projectwebsite voor uitgebreide informatie.

Locatie

naar boven