Villa De Leij - Tilburg

Website Villa De Leij

KENMERKEN

Prijs Vanaf € 1425,- p/m excl. servicekosten
Aantal 28 huurwoningen
Type Appartementen
GBO 85 m² - 150 m²
Buitenruimte 8 m² - 28 m²
Status Verhuur gestart

STEDELIJK WONEN AAN EEN PARK

Aan de rand van het Leijpark - het op één na grootste stadspark van Tilburg - niet ver van het bruisende stadshart wordt hard gewerkt aan de bouw van Villa De Leij. Het appartementengebouw, gelegen te midden van het groen aan de Prof. Van Buchemlaan, is ontworpen in Engelse landhuisstijl. Het gebouw omvat 28 appartementen die momenteel te huur worden aangeboden. Naar verwachting zijn de appartementen eind juli 2023 gereed voor bewoning. 

APPARTEMENT HUREN VILLA DE LEIJ

De statige oprijlaan vanaf de Prof. van Buchemlaan borduurt voort op de inrichting van het Leijpark dat is aangelegd in Engelse landschapsstijl, naar ontwerp van tuin- en landschapsarchitect Leonard Springer. Aan de oprijlaan liggen tegen de bosrand parkeerplekken voor bezoekers van Villa De Leij én van de nabijgelegen brunch & borrelbar.   

Het voorterrein met parkeergelegenheid, direct ten noorden van Villa De Leij is exclusief voor de bewoners en afgesloten met een slagboom. Hier liggen ook de individuele (fiets)bergingen en de collectieve containerruimte behorende tot de appartementen.

Bij oplevering van de huurappartementen zijn alle wanden en plafonds geschilderd, is de ruim uitgeruste keuken geplaatst en zijn de badkamer en het toilet volledig ingericht. Wilt u in aanmerking komen voor het huren van één van deze appartementen? Schrijf u dan in!

Appartement in Villa De Leij huren

Heeft u interesse in het huren van een van de appartementen neem dan contact op met de makelaar. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, mits wordt voldaan aan de huurvoorwaarden. De makelaar zal u hierover nader informeren.

Bekijk de projectwebsite voor meer informatie.

KIN Makelaars Tilburg

Bredaseweg 219-01
5038 NE Tilburg
013 - 533 93 39
tilburg@kinmakelaars.nl


Locatie

naar boven
© 2005 - 2023, HIERWONEN
Webdesign by Yoman (157)