Bakertand - Goirle

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal ca. 60 koop- en huurwoningen
Type Rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen
Status In ontwikkeling

ROYAAL OPGEZETTE WIJK MET VEEL GROEN

Aan de noordzijde van Goirle wordt een nieuwe duurzame en groene wijk met een dorps karakter gerealiseerd. De wijk komt te liggen tussen de Oostplas, A58, Boschkens-West (Sporenring) en de Rillaerse Baan. De gebiedsontwikkeling Bakertand omvat circa 700 koop- en huurwoningen in verschillende prijsklassen. De wijk wordt gefaseerd ontwikkeld. Van der Weegen realiseert circa 60 koop- en huurwoningen in de eerste fase van het plan.

Bestemmingsplan Bakertand is in de zomer van 2023 vastgesteld. Tegen de vaststelling is beroep aangetekend bij de Raad van State. Op het moment dat er meer duidelijk is over de behandeling van het beroep zal er meer bekend worden gemaakt over de nadere planning van het project.

Interesse? | Volg het project!

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen binnen de wijk Bakertand? En wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

Projecten in de omgeving!

Locatie

naar boven