Beschikbaarheid en prijzen

Groen is beschikbaar, oranje zijn de woningen die in optie zijn en rood is helaas al verkocht.

Bekijk situatie met beschikbaarheid & prijzen

Inschrijving gesloten

De officiële inschrijving voor de 21 koopwoningen in Koningsoord - locatie de kraan is op vrijdag 9 april 2021 12:00 gesloten.

De belangstelling voor de woningen was groot én vele inschrijvingen zijn binnen. Alle 21 woningen kunnen toewijzen en er is een reservelijst opgemaakt met de overige ingeschreven kandidaten. Alle koopwoningen staan momenteel onder optie. 

 

Meer informatie

INSCHRIJFFORMULIER Koningsoord

Met dit formulier schrijft u zich in voor Koningsoord.

Inschrijven kan tot 9 april 12:00 uur, daarna vindt toewijzing van de woningen plaats op basis van de door je opgegeven bouwnummer(s). Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde bouwnummers hebben opgegeven zal toewijzing plaatsvinden op basis van loting c.q. gunning.

Wij gaan ervan uit dat je voor de niet door jou ingevulde bouwnummers geen belangstelling hebt.

Indien een bouwnummer voor je is gereserveerd, word je hier zo snel mogelijk telefonisch of per mail van op de hoogte gesteld. Indien er geen bouwnummer voor je kan worden gereserveerd, word je daar ook van op de hoogte gesteld en benaderd zodra de situatie zich positief voor je ontwikkelt. 

Gegevens aanvrager(s)

 


Gegevens Partner (indien van toepassing)

 


Voorkeur

Ben je geïnteresseerd in een woning, dan kun je onderstaand in volgorde van jouw voorkeur aangeven naar welke bouwnummer(s) je voorkeur uitgaat. Meerdere keuzes zijn mogelijk; je komt alleen in aanmerking voor de door jouw aangegeven bouwnummers.

 


Financieringstoets

Bij inschrijving op een bouwnummer door meerdere kandidaten wordt er gekeken naar de financieringstoets. Kruis hieronder aan welke situatie met betrekking tot de financieringstoets voor jouw van toepassing is. Let op er is slechts één situatie voor je van toepassing.

* Bij het aanvinken van deze optie dien je zorg te dragen dat de positieve uitkomst van je financieringstoets, een brief van je bank of hypotheekadviseur waarin staat dat ze je inkomen, vermogen en/of schuld hebben gecheckt en een vermelding van het bedrag dat je kunt lenen.
Upload bestand
** Bij het aanvinken van deze optie geef ik aan dat er in de koopovereenkomst geen financieringsvoorbehoud hoeft te worden opgenomen.

 

 naar boven