Kloosterstraat 20 t/m 28

KENMERKEN

Type Appartementen
GBO 50 m² tot 59 m²
Status Verhuurd. Vanwege een lange wachtlijst is er een inschrijfstop.
Verhuurprocedure Download

Wonen in het centrum van Tilburg

Wonen in het centrum met de rust van buitenaf? Dat kan! Het appartementengebouw met vijf woonlagen ligt centraal in de stad. Het is gevestigd aan de Kloosterstraat, op een unieke plek in het centrum van Tilburg: bij het mooie klooster van de Zusters van liefde, wat achter de Schouwburg staat.

In de appartementen vind je rust en ontspanning, je woont immers in de prachtige kloostertuin. Het is een besloten plek waarin je duidelijk een andere wereld betreedt. Een wereld van rust waarin een mix aan bewoners het privilege heeft om midden in de stad én te midden van het groen te wonen.

Hiernaast is een impressie vogelvlucht van het kloostercomplex van de Zusters van Liefde na de afronding. Zo zijn o.a. de nieuwe blokken met luxere appartementen (gebouw Y en Z) te zien, deze zijn momenteel in aanbouw.

Het gebouw

Aan de Kloosterstraat staat dit complex met vijf woonlagen, het bestaat uit 112 appartementen en heeft twee liften. Het ligt straks met de nieuwe woongebouwen (gebouw Y & gebouw Z) in het middeldeel rondom het hof. Deze staat in verbinding met de kloostertuin, maar is geheel afsluitbaar. 

Hier ligt de nadruk op ontmoeten, want dat gaat hier gemakkelijk. Je woont hier immers met meerdere alleenwonenden. Een afspraak om op een doordeweekse avond nog wat leuks te gaan doen is snel gemaakt.  

Er is een gezamenlijke huiskamer ingericht en er is een riant gezamenlijk dakterras. Hier kun je met je buren afspreken op een warme zomeravond of een rustig plekje opzoeken met een boek en een goed glas wijn.

APPARTEMENTEN KLOOSTERSTRAAT TYPE A

Het gehele complex bestaat uit verschillende typen appartementen. Maar ze beschikken allemaal over:

 • Complete keuken:
  combimagnetron, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak en stopcontact in aanrechtblad
 • Badkamer: volledig betegeld
 • Aparte ruimte voor wasmachine / droger
 • Duurzame verwarming
 • Internetaansluiting
 • Mogelijkheid huur parkeerplaats
 • Vaste stallingsplaats fiets in kelder
 • Gebruik van grote kloostertuin
 • Huismeester aanwezig

TYPE A:
Oppervlakte: 50,3 m - Berging naast de keuken - Balkon

PLATTEGRONDEN TYPE A - B - G - H

INTERESSE?

Alle appartementen zijn momenteel volledig bewoond en er is een lange wachtlijst. Het vrijkomen van een woning is afhankelijk van vertrekkende huurders. Daardoor is het momenteel niet mogelijk om je in te schrijven. Maar wil je op de hoogte worden gehouden als er een appartement beschikbaar komt? Volg ons dan op Facebook!

PROJECTEN IN DE OMGEVING!

Locatie kloosterstraat

naar boven