Koningsoord

Kenmerken

Aantal 21 koopwoningen
Semi-bungalows vanaf € 442.500,-
Tweekappers vanaf € 495.000,-
Vrijstaand vanaf € 627.500,-
Status Verkocht
Verkoopstukken Verkoopstukken

Alle woningen zijn verkocht!

Het is heel snel gegaan! Alle woningen zijn inmiddels onder grote belangstelling verkocht. Aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen B.V. is door ons geselecteerd om de woningen te gaan bouwen. Start bouw eind eerste kwartaal 2022.

Ruimte, rust en groen voor de deur

Wonen in een ruime en groene omgeving, in het warme en sfeervolle dorpshart van Berkel-Enschot, pal naast winkels en voorzieningen en op slechts zes km van hartje Tilburg.

Op deze locatie waar oud en nieuw elkaar ontmoeten, zijn de cultuurhistorische details nog goed terug te zien. De bijzondere elementen van het nabijgelegen oude klooster, het groen, het warme dorpse karakter, de brede straten en kleine kronkelpaden en de onverwachte doorkijkjes zorgen samen voor een verrassende woonomgeving.

Berkel-Enschot ligt centraal tussen de kernen Tilburg, Oisterwijk, Udenhout en Moergestel. Het dorp telt ruim 11.000 inwoners en maakt onderdeel uit van de gemeente Tilburg. Door haar ligging in de nabijheid van de N65, de A58 en de A65 ben je in een mum van tijd in Tilburg, Breda, ’s-Hertogenbosch of Eindhoven. Daarnaast kun je in Berkel-Enschot volop genieten van al het moois dat de afwisselende natuur in de omgeving je te bieden heeft.

Voorzieningen bij de hand

Dankzij de centrale ligging zijn alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Voor een divers winkelaanbod ben je in het nieuwe dorpshart van Berkel-Enschot op het juiste adres. Hier zijn onder andere een drietal supermarkten, gezellige boetiekjes en tal van andere winkels te vinden.

Daarnaast zijn er in de nabije omgeving ook huisartsen en zorgvoorzieningen aanwezig. Voor de sportievelingen onder ons, bevinden zich in de buurt vele sportfaciliteiten, waaronder tal van verenigingen en sportscholen. Verder telt het dorp een drietal bassischolen. Mochten al deze voorzieningen nog niet genoeg zijn, dan sta je vanaf Berkel-Enschot binnen tien auto-minuten in het
bruisende centrum van Tilburg.

Een prachtig stukje Koningsoord

In het zuidwestelijk deel van Koningsoord in het Brabantse dorp Berkel-Enschot ontwikkelen wij Koningsoord – Locatie De Kraan. Dit deelgebied ligt nabij het nieuwe Dorpshart en het reeds gerealiseerde deelgebied Mariënkroon. Het sluit aan op de deelgebieden Abdijzicht en Zustertuinen die nog in ontwikkeling zijn. Het plan grenst aan de wegen De Kraan en de Brevierstraat. De nieuw aan te leggen weg door het plangebied heeft de naam Boekbinderijstraat.

De Kraan omvat in totaal 27 woningen, waarvan 21 koop-
woningen en 6 huurwoningen. De 21 koopwoningen zijn onder te verdelen in: 12 semi-bungalows, 6 tweekappers en
3 vrijstaande woningen. De woningen zijn een ontwerp van LSWA architecten uit Oirschot.

Alle woningen in het plan beschikken over een achtertuin met eigen achterom en over minimaal één parkeerplaats op eigen terrein. De woningen worden gasloos uitgevoerd, voorzien van een individuele warmtepomp voor verwarming en warmwateropwekking met mogelijkheid tot koeling. Op de daken van de woning zijn enkele zonnepanelen aanwezig voor de opwekking van energie. Alle verdiepingen hebben vloerverwarming die per verblijfsruimte regelbaar is.

De woningen hebben een luxe afwerking door de stompe binnendeuren en volledig ingerichte badkamer & toiletruimte inclusief badkamermeubel en spiegel met LED verlichting. 

12 Semi-bungalows

- Woonoppervlakte: vanaf 139 m²
- Bruto inhoud woning: vanaf 513 m³
- Twee badkamers, waarvan 1 op b.g.
- 3 of 4 slaapkamers, waarvan 1 of 2 op b.g.
- Ruime tuin met achterom
- Fietsenberging in de tuin
- Vanaf € 442.500,- V.O.N.-

Meer informatie

6 Tweekappers

- Woonoppervlakte: vanaf 152 m²
- Bruto inhoud woning: vanaf 675 m³
- Geïsoleerde berging kan bij woning worden betrokken
- Oprit met twee parkeerplaatsen
- Afzonderlijke toilet op de eerste verdieping
- 3 slaapkamers op de eerste verdieping
- Ruime zolder met indelingsmogelijkheden
> Bijv. 2 slaapkamers met een etra badkamer
- Vanaf € 495.000,- V.O.N.-

Meer informatie

3 VRIJSTAANDE WONINGEN

- Woonoppervlakte: ca. 185 m²
- Bruto inhoud woning: ca. 716 m³
- Berging kan bij woning worden betrokken
- Oprit met twee parkeerplaatsen
- Twee badkamers
- Afzonderlijke toilet op de 1e verdieping
- 3 slaapkamers op de eerste verdieping
- 2 slaapkamers op de tweede verdieping
- Vanaf € 627.500,- V.O.N.-

Meer informatie

Beschikbaarheid en prijzen

Groen is beschikbaar, oranje zijn de woningen die in optie zijn en rood is helaas al verkocht.

Bekijk situatie met beschikbaarheid & prijzen

Verkoop brochure

Hier kun je de verkoopbrochure downloaden of er doorheen bladeren en alle informatie over deze woningen lezen.

MAKELAAR

Neem bij vragen contact op met de makelaar. Zij staan je graag te woord. In verband met de corona maatregelen, is het aan te raden altijd eerst even telefonisch contact op te nemen voor een afspraak.

M&S MAKELAARS

Saal van Zwanenbergweg 1
5026 RM Tilburg
013-5359235
www.msmakelaars.nl

Locatie Koningsoord

naar boven