Laatste kans inschrijven Koningsoord!

Inschrijven

Je hebt nog een paar dagen om je in te schrijven voor een woning in Koningsoord. De belangstelling voor de woningen is groot én vele inschrijvingen zijn inmiddels al binnen. Heb je al besloten welke woning jouw voorkeur heeft? Vul het online inschrijfformulier in met de bouwnummers van jouw keuze. Inschrijven kan tot vrijdag 9 april 12:00 uur. 

Stap 1: Bekijk de informatie
Lees rustig de informatie over de woningen. Alle verkoopdocumentatie (de koopsommenlijst, verkooptekeningen, optiekeuzelijst en indelingsvarianten) is online beschikbaar. De brochures zijn digitaal beschikbaar maar je kan ze ook ophalen bij de makelaar.
Stap 2: Verken de locatie
Bekijk het situatieoverzicht met de prijzen & afmetingen om te bepalen welk(e) bouwnummer(s) bij je wensen past en noteer ze, je hebt deze nodig bij de inschrijving. 
Stap 3 Inschrijven woning
Heb je de woning gevonden die bij jouw wensen past? Schrijf je dan met de gekozen bouwnummer(s) in via het online inschrijfformulier op onze website.

Direct inschrijven

Laatste kans!

In deze tweekappers heb je alle ruimte. De woning heeft een ruime achtertuin en oprit met twee parkeerplaatsen. De geïsoleerde berging is optioneel bij de woning te betrekken. Verder worden ze voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. 

Extra informatie

naar boven