Leijoever - Riel

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Status In ontwikkeling

Leijoever, wonen in het groen

Op deze prachtige locatie in het Brabantse dorp Riel wordt een kleinschalig woonproject ontwikkelt aan een groen landschap. De woningen worden vormgegeven door Bedaux de Brouwer Architecten. 

PLANNING
Het ontwerpbestemmingsplan Leijoever wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2023 ter visie gelegd. Met dit bestemmingsplan wordt de realisatie van 8 bungalows en 6 tweekappers bedoelding. Vaststelling van het bestemmingsplan door de gemeenteraad kan dan medio 2023 plaatsvinden.

Gezien de benodigde doorlooptijd van de bestemmingsplanprocedure zullen de woningen op z’n vroegst eind 2023 in verkoop kunnen worden gebracht.

INTERESSE?

Heb je interesse om op deze prachtige locatie in Riel te wonen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

Projecten in de omgeving

Locatie Leijoever

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro