Riel - Leijoever

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Status In ontwikkeling

Leijoever, wonen in het groen

Op deze prachtige locatie in het Brabantse dorp Riel, ontwikkelt Van der Weegen een kleinschalig woonproject aan een groen landschap. De woningen worden vormgegeven door Bedaux de Brouwer Architecten. 

 

 

 

Planning

Voor de locatie Leijoever is door de gemeenteraad in februari 2021 het bestemmingsplan Leijover vastgesteld waarmee de realisatie van 8 bungalows en 6 tweekappers was beoogd. In december 2021 heeft de Raad van State het betreffende bestemmingsplan vernietigd.

Op dit moment wordt in overleg met de gemeente Goirle bekeken welke aanpassingen aan het woningbouwplan noodzakelijk zijn. Vervolgens zal een aangepast bestemmingsplan in procedure worden gebracht. Gezien de benodigde doorlooptijd van de bestemmingsplanprocedure zal een aangepast woningbouwplan niet eerder dan in 2023 in verkoop worden gebracht.

INTERESSE?

Heb je interesse om op deze prachtige locatie in Riel te wonen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

In de omgeving

Locatie Leijoever

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro