Leijoever - Riel

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Status In ontwikkeling

Leijoever, wonen in het groen

Op deze prachtige locatie in het Brabantse dorp Riel wordt een kleinschalig woonproject ontwikkelt aan een groen landschap. De woningen worden vormgegeven door Bedaux de Brouwer Architecten. 

PLANNING
Het voorontwerp is afgerond en ontwerpbestemmingsplan Leijoever is in de maak. Dit plan wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2023 ter visie gelegd, wat betekent dat het publiek het plan kan inzien en erop kan reageren. Met dit bestemmingsplan wordt de realisatie van 8 bungalows en 6 tweekappers bedoeld. Daarna kan de vaststelling van het bestemmingsplan door de gemeenteraad plaatsvinden.

Gezien de benodigde doorlooptijd van de bestemmingsplanprocedure zullen de woningen op z’n vroegst in 2024 in verkoop kunnen worden gebracht.

INTERESSE?

Heb je interesse om op deze prachtige locatie in Riel te wonen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

Projecten in de omgeving

Locatie Leijoever

naar boven
© 2005 - 2023, HIERWONEN
Webdesign by Yoman (114)