Leijoever - Riel

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal 14 Koopwoningen
Type 8 bungalows en 6 tweekappers
Status In ontwikkeling

Leijoever, wonen in het groen

Op deze prachtige locatie in het Brabantse Riel wordt een kleinschalig woonproject ontwikkeld aan een groen landschap. De woningen, 8 bungalows en 6 tweekappers, zijn vormgegeven door Bedaux de Brouwer Architecten. 

PLANNING
Het ontwerpbestemmingsplan is in ontwikkeling en naar verwachting zal het plan in het derde kwartaal van 2023 ter visie worden gelegd. Dit stelt de omgeving in staat om het plan in te zien en erop te reageren. Daarna volgt de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan door de gemeenteraad.

Gezien de benodigde doorlooptijd van de bestemmingsplanprocedure gaan naar verwachting de nieuwbouwwoningen in de zomer van 2024 in verkoop.

INTERESSE?

Heb je interesse om op deze locatie te wonen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

Projecten in de omgeving

Locatie

naar boven