Staringhof

Kenmerken

Status Verhuurd
Type Huurappartementen
2-kamer appartementen 59 m2 tot 64 m2
3-kamer appartementen 65 m2 tot 71 m2

Appartementen Staringhof

Deze appartementen liggen in de gezellige wijk Korvel en zijn gelegen aan de Berkdijksestraat. Door de centrale locatie: ben je binnen enkele minuten op de snelweg richting Eindhoven of Breda en met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Tilburg of de Universiteit. De supermarkt voor de dagelijkse boodschappen is op loopafstand.

Wonen aan een stadstuin: in dit appartementencomplex zijn zowel 2- als 3-kamer appartementen gevestigd. Er is een gezamenlijke gesloten fietsenstalling en een gezamelijk dakterras (36 m2). Verder is er de mogelijkheid tot het huren van een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein € 40,- p.m.

3-kamer appartementen

Een ruime woonkamer met open keuken
Twee ruime slaapkamers
Complete badkamer
Separaat toilet
Appartementen  op de begane grond beschikken over een achtertuin (14 m2 - 17 m2); Appartementen op de 1e verdieping beschikken over een frans balkon (4 m2)

2-kamer appartementen

Een ruime woonkamer met open keuken
Eén ruime slaapkamer
Complete badkamer
Appartementen op de 1e en 2e verdieping beschikken over een frans balkon (4 m2)

Interesse?

Heb je interesse in één van deze appartementen? Lees en bekijk dan alvast alle informatie op deze pagina en houd onze website in de gaten. Hier word je op de hoogte gehouden als er weer een appartement beschikbaar komt.

Locatie staringhof

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro