Goirle - Vijf Bogen

Kenmerken

Type Huurappartementen
GBO 57 m²
Status Verhuurd
Verhuurprocedure Download

Bijzonder wonen in Goirle

Bijzonder wonen, in een voormalig gemeentehuis. De voordelen van dichtbij een grote stad wonen behouden en de pluspunten van een dorp meepikken? Dan is Goirle ideaal!

Goirle is een prachtige omgeving om te wonen. Een aantrekkelijk dorp met betrokken inwoners. Het bruisende centrum, de vele culturele activiteiten en de natuur in de nabijheid maken van Goirle een aangename woonomgeving.

Hier woon je op een bijzondere locatie waar je zo het centrum inloopt en alle belangrijke voorzieningen (van winkels tot restaurants) dichtbij hebt. Je rijd in 5 minuten naar de snelweg en binnen 10 minuten ben je in Tilburg.

Appartementencomplex

Het voormalige gemeentehuis de Vijf Bogen aan de Kerkstraat in Goirle is getransformeerd tot een appartementengebouw met huurappartementen en een gezamenlijke binnentuin. In het complex zijn er acht appartementen en drie studio-appartementen gerealiseerd.

De woningen zijn luxe afgewerkt en variëren met de oppervlakte van 45 tot ruim 66 m2. Iedere woning heeft een extra berging op de zolderverdieping. Verder hebben ze complete keukens en een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein (m.u.v. de studio’s). Het complex bestaat ook uit een aantal gezamelijke voorzieningen: zoals fietsenberging.

ALLE APPARTEMENTEN ZIJN VOORZIEN VAN EEN COMPLETE KEUKEN MET:

Combimagnetron
Inductiekookplaat
Afzuigkap
Vaatwasser
Koelkast met vriesvakEN ANDERE VOORZIENINGEN:

Badkamer met inloopdouche
Eigen wifi-dekking inclusief internet
Video intercom per appartement
Ruime entree met monumentale trap
Gezamelijke fietsenberging & binnentuin
Mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein

 

Interesse?

Heb je interesse in een van de appartementen? Lees en bekijk dan alvast alle informatie op deze pagina en houd onze website in de gaten. Hier word je op de hoogte gehouden als er weer een appartement beschikbaar komt.

Locatie Vijf Bogen

naar boven
© 2005 - 2023, HIERWONEN
Webdesign by Yoman (116)