Beverakkers V - Biest-Houtakker

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal ca. 57 woningen
Type Woningen voor starters, senioren en doorstromers
Status In ontwikkeling

Een nieuwe fase voor beverakkers

Aan de zuidrand van het prachtige Biest-Houtakker ontwikkelen wij in samenwerking met Leystromen het plan Beverakkers V. Het plan borduurt voort op het eerder door ons ontwikkelde Beverakkers IV en vormt een afronding van het stedenbouwkundig plan dat daaraan ten grondslag ligt. Het plan wordt gekenmerkt door lange zichtlijnen en een flinke hoeveelheid groen.

Beverakkers V heeft een gevarieerd aanbod en biedt hiermee ruimte voor vrijwel alle doelgroepen. Naast starterswoningen worden er levensloopbestendige woningen, woningen voor jonge gezinnen en woningen voor doorstromers gerealiseerd.

Van tweekapper, rijwoning tot vrijstaand, vrijwel alle woningen profiteren van uitzicht naar de landelijke omgeving, het groen langs de zichtlijnen of liggen aan één van de twee verkeersluwe erven aan de westzijde van het plangebied.

PLANNING
Op dit moment zijn we de voorbereidingen aan het treffen voor het wijzigen van het bestemmingsplan. Bij nieuwe informatie word je via de nieuwsbrief als eerste geïnformeerd. We verwachten begin 2025 in verkoop te kunnen gaan.

Interesse?

Bij de toewijzing van deze woningen wordt het gemeentelijk toewijzingsbeleid gehanteerd. Heb je interesse maar sta je nog niet op de gemeentelijke wachtlijst voor een woning of bouwgrond? Schrijf je dan niet alleen in als belangstellende voor onze nieuwsbrief, maar ook op de wachtlijst van de gemeente Hilvarenbeek.

IN DE GEMEENTE HILVARENBEEK!

Locatie

naar boven