Beverakkers V - Biest-Houtakker

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal ca. 68 koop- en huurwoningen
Type Woningen voor starters, senioren en doorstromers
Status In ontwikkeling

Een nieuwe fase voor beverakkers

Aan de zuidrand van Biest-Houtakker ontwikkelen wij in samenwerking met Leystromen Beverakkers V. Het plan borduurt voort op het door ons ontwikkelde Beverakkers IV en vormt een afronding van het stedenbouwkundig plan dat daaraan ten grondslag ligt. Het plan is gelegen tussen de straten Beverstraat en De Eekhof en wordt gekenmerkt door lange zichtlijnen en een flinke hoeveelheid groen.

Beverakkers V biedt een gevarieerd aanbod voor vrijwel alle doelgroepen. Naast woningen voor starters, jonge gezinnen en doorstromers worden er ook levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Vrijwel alle woningen - van rijwoningen, tweekappers, benedenbovenwoningen tot vrijstaand - genieten van uitzicht op het landelijke landschap, het groen langs de zichtlijnen of liggen aan één van de twee verkeersluwe erven aan de westzijde van het plangebied.

PLANNING

Het ontwerpbestemmingsplan heeft van eind 2023 tot begin februari 2024 ter visie gelegen, waarbij iedereen de gelegenheid heeft gehad om zienswijzen in te dienen op het nieuwe ontwerp. We hopen binnenkort positief nieuws te kunnen delen over de voortgang van dit project. 

 

Interesse?

Bij de toewijzing van deze woningen wordt het gemeentelijk toewijzingsbeleid gehanteerd. Heb je interesse maar sta je nog niet op de gemeentelijke wachtlijst voor een woning of bouwgrond? Schrijf je dan niet alleen in als belangstellende voor onze nieuwsbrief, maar ook op de wachtlijst van de gemeente Hilvarenbeek. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen.

PROJECTEN IN DE OMGEVING

Locatie

naar boven