Vossenhol - Biest-Houtakker

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal 28 koopwoningen
Type Starterswoningen, levensloopbestendige woningen, rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen
Status In ontwikkeling

EEN NIEUWE WOONWIJK

Aan het Vossenhol op de plek van een melkveebedrijf, wordt een kleinschalig woonproject gerealiseerd.

De stallen achter de boerderij gaan daar plaats maken voor 28 koopwoningen. Het plan heeft een gevarieerd aanbod en biedt hiermee ruimte voor alle doelgroepen. 

Het plan wordt vormgegeven als een boerenerf. In het midden komt één groot volume met de kenmerkende details van een schuur. Deze bestaat uit 16 rug-aan-rugwoningen: voornamelijk starterswoningen. Op de hoeken zullen ook levensloopbestendige woningen gebouwd worden, deze hebben de mogelijkheid tot een gelijkvloers programma.

Verder komen er nog rijwoningen en een aantal tweekappers en vrijstaande woningen die aan de voorzijde georiënteerd zijn op een aangrenzende boomgaard. Bewoners van de rug-aan-rugwoningen kunnen in een parkeerschuur parkeren waar ook ruimte is gereserveerd voor een kleine berging. 

PLANNING
Er worden momenteel voorbereidingen getroffen voor het wijzigen van het bestemmingsplan. Bij nieuwe informatie word je via de nieuwsbrief als eerste geïnformeerd.

Interesse?

Bij de toewijzing van deze woningen wordt het gemeentelijk toewijzingsbeleid gehanteerd. Heb je interesse maar sta je nog niet op de gemeentelijke wachtlijst voor een woning of bouwgrond? Schrijf je dan niet alleen in voor onze nieuwsbrief, maar ook op de wachtlijst van de gemeente Hilvarenbeek. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van vervolgstappen in het plan.

In de gemeente hilvarenbeek!

Locatie Vossenhol

naar boven