Galjoenstraat - Tilburg

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal 30 koopwoningen en 22 huurwoningen
Type koop 28 stadswoningen en 2 patiobungalows
Type huur 22 appartementen
Status In ontwikkeling

Project

In de Galjoenstraat, midden in de Piushaven, staan momenteel nog een aantal voormalige bedrijfshallen. Deze hallen gaan plaatsmaken voor een woonproject met 28 stadswoningen in twee- en drie- bouwlagen, 22 huurappartementen die verdeeld zijn over vier verdiepingen en 2 patiobungalows. Deze woningen zijn ontworpen Geert van den Oetelaar in samenwerking met Van Stegeren Architect. Met de bouw van dit plan wordt een bijzondere en unieke woonwijk toegevoegd aan het gebied.

Planning

Voordat deze nieuwbouwwoningen daadwerkelijk in verkoop gaan, gebeurd er 'aan de achterkant' veel ter voorbereiding. Helaas duurt de ruimtelijk procedure langer dan verwacht.

De Raad van State heeft het bestemmingsplan vernietigd. Met een kleine aanpassing zou het plan desondanks door kunnen gaan. De gemeente zal dit jaar nog het bestemmingsplan opnieuw vaststellen. We verwachten in de tweede helft van 2024 in verkoop te kunnen gaan. Hoewel de prijzen nog niet beschikbaar zijn, willen we graag een eerste indruk geven van wat je kunt verwachten. Bekijk hiernaast een impressie van de nieuwe wijk in de Piushaven.

Interesse?

Heb je interesse om in de Piushaven te wonen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen dit project? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

Projecten in de omgeving

Locatie

naar boven