Galjoenstraat - Tilburg

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal 30 koopwoningen en 22 huurwoningen
Type koop 28 stadswoningen en 2 patiobungalows
Type huur 22 appartementen
Status In ontwikkeling

Project

Aan de Galjoenstraat in Tilburg, midden in het Piushavengebied (een gebied volop in beweging) staan momenteel nog een aantal voormalige bedrijfshallen. Deze hallen gaan plaatsmaken voor een woonproject met 28 stadswoningen in twee- en drie- bouwlagen, 2 patiobungalows en 22 huurappartementen die verdeeld zijn over vier verdiepingen. Met de bouw van dit plan wordt een bijzondere en unieke woonwijk toegevoegd aan het gebied.

Planning

De woningen worden in collegiale samenwerking ontworpen door de architecten Van den Oetelaar en Van Stegeren. Zoals je wellicht weet loopt de ontwikkeling hiervan al enige tijd. Helaas duurt de ruimtelijke procedure langer dan verwacht.

Op dit moment loopt de bestemmingsplanprocedure en wachten we op uitspraak van Raad van State. Als er geen bezwaren zijn, dan volgen er nog een aantal onderzoeken. We zijn bezig met plannen voor het project. We verwachten in de eerste helft van 2024 in verkoop te kunnen gaan. Prijzen zijn nog niet beschikbaar maar hier is wel alvast een eerste impressie van de nieuwe wijk in de Piushaven.

Interesse?

Heb je interesse om te wonen midden in het Piushavengebied en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen dit project? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

Projecten in de omgeving

Locatie

naar boven
© 2005 - 2023, HIERWONEN
Webdesign by Yoman (133)