Oude Dijk 9 appartementen

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type Koopwoningen
Koopwoningen 9 Luxe Appartementen
Oppervlakte 100 - 130m²
Status In ontwikkeling

Planning

Direct naast het hoofdgebouw van de voormalige Jozefmavo aan de oude dijk ontwikkelen wij 9 luxe koopappartementen. Op dit moment loopt de bestemmingsplanprocedure en vindt de nadere uitwerking van het plan plaats.

In de loop van 2021 verwachten wij je meer informatie te kunnen verstrekken over het project. Prijzen zijn nog niet beschikbaar maar hier is wel alvast een impressie. Naar verwachting kunnen we ca. februari 2022 in verkoop.

Interesse?

Heb je interesse om te wonen op deze bijzondere locatie en wil je op de hoogte blijven van de verkoopvoorbereiding van dit project? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

Ook binnen dit project!

Locatie Oude Dijk

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro