Oude Dijk 9 appartementen - Tilburg

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Verkoopstukken
Prijs Vanaf ca. € 610.000,- v.o.n.
Aantal 9 koopwoningen
Type Luxe Appartementen
GBO 113 - 133 m²
Buitenruimte 9 - 19 m²
Status In verkoop | Bouw in uitvoering | Oplevering zomer 2024 Bouwvoortgang

9 luxe koopappartementen

Op loopafstand van de binnenstad en aan het groen van het Stadspark ligt misschien wel jouw nieuwe thuis!

Op wat ooit het schoolplein was van het Sint Theresia-Lyceum van de Zusters van Liefde, realiseren wij 9 luxe appartementen. Het appartementengebouw is een ontwerp van BURO013 en komt naast voormalig Jozefmavo te staan. 

Het woongebouw bestaat uit vier lagen, op de begane grond wordt de stallingsgarage gesitueerd, waar voor elke bewoner een parkeerplaats en berging is. Op de andere verdiepingen worden per woonlaag drie appartementen ontsloten. 

Verder worden de appartementen standaard voorzien van gestucte wanden en plafonds. De badkamer krijgt modern sanitair en luxe tegelwerk, een mooi wastafelmeubel en een glazen douchewand maken de badkamer volledig af. 

Verkoopstukken downloaden & interesse doorgeven

Ben je geïnteresseerd in dit project en wil je in aanmerking komen voor één van deze prachtige appartementen? Op deze pagina kom je alles te weten over de appartementen! Bij interesse neem telefonisch contact met ons op.

Verkoopstukken: bekijk de brochure, de prijslijst, een situatietekening, de verkooptekeningen per appartement, een tekening van de begane grond en de geveltekeningen.

Beschikbaarheid: Op loopafstand van de binnenstad en aan het groen van het Stadspark ligt misschien wel jouw nieuwe thuis... Er zijn nog 3 appartementen beschikbaar.

Verkoopbrochure

In de brochure lees je alles over de 9 luxe koopappartementen aan de Oude Dijk. Hier kun je de verkoopbrochure downloaden of er doorheen bladeren en alle informatie over deze appartementen lezen.

 

Locatie

Op wat ooit het schoolplein was van het Sint Theresia-Lyceum van de Zusters van Liefde worden luxe appartementen gerealiseerd. Gelegen tussen het groen van het Stadspark en op loopafstand van de binnenstad: er is altijd een mooi excuus om je deur uit te gaan.

Wat je ook van plan bent, je wandelt er zo naartoe: een avondje uit in het theater, uitwaaien in het park, shoppen in de stad, of een terrasje pakken in de Piushaven. Geen zin om te koken? Dan wandel je naar je favoriete restauarant. Geen zin om uit te gaan? Dan drink je een glas wijn op je ruime balkon en geniet je van het uitzicht over het Stadspark.

NEEM ALVAST EEN KIJKJE BINNEN...

Ben je nieuwsgierig naar de appartementen aan de Oude Dijk? Bekijk dan hieronder alvast twee ingerichte plattegronden en sfeerimpressies. Wat is jouw favoriete appartement en waar zet jij straks de bank, eettafel of bed?

APPARTEMENT 5: Eet lekker buiten op je balkon terwijl je uitkijkt over het park. In dit ruime appartement realiseer je gemakkelijk jouw droomkeuken waarin je eindeloos kunt kokkerellen.

APPARTEMENT 6: Het grote appartement heeft maar liefst drie ruime slaapkamers, zo kan er altijd iemand blijven logeren. In de heerlijke open keuken bereidt je met plezier een maaltijd, terwijl de familie bijpraat aan de grote eettafel. 

KOOPSOMMENLIJST

App. Verd. GO (M²) Buiten (M²) Berging Parkeerplaats VON-prijs Status
1 1 118 19 B1 P1 € 660.000 Verkocht
2 1 113 9 B2 P2 € 610.000 Beschikbaar
3 1 133 19 B3 P3 € 745.000 Verkocht
4 2 118 11 B4 P4 € 645.000 Verkocht
5 2 113 9 B5 P5 € 615.000 Beschikbaar
6 2 133 11 B6 P6 € 730.000 Beschikbaar
7 3 118 10 B7 P7 € 650.000 Verkocht
8 3 113 9 B8 P8 € 620.000 Verkocht
9 3 133 11 B9 P9 € 735.000 Verkocht

ALLE VERMELDE KOOPSOMMEN ZIJN VRIJ OP NAAM, INCLUSIEF:

  • 21% btw, wijzigingen in het btw-tarief na aankoop worden conform de wettelijke voorschriften doorberekend
  • Architect-, constructeur en overige adviseurskosten
  • Kosten Waarborgcertificaat Woningborg
  • Leveringskosten Notaris

NIET IN DE KOOPSOMMEN INBEGREPEN

  • Financieringskosten (o.a. kosten hypotheekakte, advies- en bemiddelingskosten)
  • Grond- en bouwrente

LUXE APPARTEMENT KOPEN

Ben je geïnteresseerd en wil je in aanmerking komen voor één van deze prachtige appartementen? Op deze pagina kom je alles te weten over de appartementen! Bij interesse neem telefonisch contact met ons of de makelaar op.

VAN DE WATER MAKELAARS

Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

Projecten in de omgeving

Locatie Oude Dijk

naar boven
© 2005 - 2023, HIERWONEN
Webdesign by Yoman (225)